Група протестиращи срещу правителството потеглиха в 10:00 ч. днес по автомагистрала Тракия“ в посока към

...
Група протестиращи срещу правителството потеглиха в 10:00 ч. днес по автомагистрала Тракия“ в посока към
Коментари Харесай

Протестно автошествие образува огромна опашка на АМ “Тракия“

Група протестиращи против държавното управление потеглиха в 10:00 ч. днес по автомагистрала „ Тракия “ в посока към Пазарджик с желанието да карат по аутобана с 50 километра в час - на отиване и на връщане. Към 12:00 ч. резултатът беше близо 20-километрова запушалка по аутобана, споделя Би Ти Ви. 

Протестиращите, които са от придвижване " Заедно ", водени от ген. Димитър Шивиков, отбиха при тунел  " Траянови врата ", където архимандрит Дионисий отслужи молебен. " Това автошествие го приемете като един церемониал по българските пътища на честността против ръководството на алчността, безобразието и заличаването на българската нация ", заяви духовникът.

Шофьорите също поддържат блокадите, 90 на сто от водачите през днешния ден са на страната на недоволните, заяви един от участниците в акцията. Имаше обаче и водачи, които се пробваха да изпреварят шествието през спешната лента. Намесата на пътната полиция предотврати произшествия.

Около 5 километра колона от коли се образува през днешния ден преди тунела " Траянови врата " на автомагистрала " Тракия " поради протестно шествие от коли, които караха с 50 км/ч., споделя и БНР. като се базира на Пътна полиция. Нормалното придвижване бе възобновено към 14.30 ч.

" Протестиращи направиха в Пазарджик алегорично търсене на предприемача и народен представител от Движение за права и свободи Делян Певски, съобщи още Националното радио. Градът не е определен инцидентно, защото точно това е регионът, от който Пеевски е определен за народен представител в 44-ото Народно заседание. Очаквано, издирването приключи без резултат.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР